Afspraak maken bij Natura Bella

Nieuwsbrief

QB Lipo II: Liposuctie zonder operatie

Korting op serie van 10 Qsence behandelingen

De QB LIPO II maakt gebruik van de technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. De geluidsgolven breken op een verantwoorde manier alleen de vetcellen af dus alle andere weefsel blijft ongedeerd.

Deze technologie is een ideale manier om vetcellen veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Deze behandeling is volledig pijnloos enkent geen risico’s of bijwerkingen. U kunt gelijk na de behandeling weer verder met uw dagelijkse aktiviteiten.

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van plaatselijk overtollige vetophopingen. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen.

Operatieve liposuctie is en blijft een risicovolle ingreep. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen. Liposuctie zonder operatie met Qsence is hét alternatief: een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie. 

Bekijk Natura Bella met onze QB Lipo II op "Life is Beautiful" van RTL4

De voordelen:

 • Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling. Voor een blijvend resultaat is een kuur van 10 behandelingen nodig,
 • Doelgerichte aanpak van probleemgebieden zoals o.a.: heupen, billen, buik, dijen,
 • Als voorbeeld verlies een klant gemiddeld tussen 10 en 15 centimeters rondom zijn of haar middel,
 • Geen operatie, injecties of littekens,
 • Veilig, pijnloos en betaalbaar,
 • Bierbuiken bij mannen kunnen blijvend verdwijnen door diepe werking. 

 

Wat is Liposuctie zonder operatie met Qsence?

De apparatuur van Qsence maakt gebruik van laagfrequent geluidsgolven genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat is om diep en ‘hard’ vet te verminderen. De frequentie van 28-31 KHz heeft een bewezen werking op de vetcellen, het maakt de vetcel leeg zonder dat het een negatief effect heeft op de cel zelf. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen, waarna het wordt afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vetverbranding tijdens dieet of sport. Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan.

Zelf bij het viscerale vet wat achter spierlaag van buik zit wordt hiermee definitief verwijderd. Dit betekent dat mannen met bierbuiken ook definitief geholpen kunnen worden.

Wie kan de behandeling ondergaan?

De cavitatie behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn echter wel contra-indicaties. Tijdens een persoonlijk consult wordt beoordeeld of u de behandeling kunt ondergaan of dat er sprake is van een contra-indicatie.Terug naar boven

Is een cavitatie behandeling pijnlijk?

De behandeling is volledig pijnloos, de klant kan lichte tinteling of warmte waarnemen. Na de behandeling kunt u onmiddellijk uw dagelijkse werkzaamheden hervatten, er is geen herstelperiode.Terug naar boven

Behandelzones?

Geschikt voor het definitief verwijderen van vet en/of cellulitis op de volgende gebieden:

 • Heupen
 • Billen
 • Dijen
 • Buik
 • Taille
 • Benen
 • Armen

 

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar bij een meting op 3 plekken rond je buik zult u een vermindering van circa 2 centimeter in omtrek kunnen meten na de eerste behandeling. Na een sessie van bijvoorbeeld 10 behandelingen zal op de vermindering gemiddeld tussen 10 en 15 cm bedragen. 

Zijn de resultaten van cavitatie blijvend?

Het resultaat isabsoluut blijvend.

Het membraan van de vetcellen worden door de trilling poreus gemaakt. Daarna lopen de vetten en afvalstoffen uit de vetcel waarna alleen de celmembraam overblijft. Omdat deze lege celmembraam geen functie meer heeft, wordt het ingekapseld, afgevoerd en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan.

Hoeveel behandelingen?

De behandeling vindt plaats met lage hoeveelheid energie per cm2 huidoppervlak. Dit om een veilige methode te waarborgen. Door dit lage energieniveau is echter een minimale hoeveelheid van 10 behandelingen nodig om een resultaat te behalen vergelijkbaar met een werkelijke liposuctie. De behandelingen worden samen met spierstimulatie of lymfedrainage aangeboden.

Ervaringen van diverse tevreden klanten na Qsence-methode.

Iedereklant krijgt de mogelijkheid om middelsvoor-na foto´s het resultaat van een kuur te zien. De foto´s zijn uiteraard alleen voor de klant.

In sommige gevallen mochten wij met toestemming van de klant deze resultaten hier publiceren. Nogmaals dank!

Hierbeneden willen wij u laten weten wat een paar cliënten van de Qsence methode vindt en met voor en na foto´s het resultaat dat zij behaalde binnen 2 maanden laten zien.

Anonieme heer:

´´Onlangs ging ik naar Natura Bella voor een adviesgesprek. Ik ben toen gestart met de voorgestelde kuur. De behandelingen met Lipo II van Qsense en spierstimulatie bevielen uitstekend. Alle beide behandelingen zijn pijnloos op wat kleine prikkels na. Bovendien deed ik 10 trainingen op de Vacu step.

Gisella gaf mij bovendien tips voor op gebied van voeding en beweging. Binnen 3 maanden was ik 9 cm kwijt rondom mijn buik, waar ik ontzettend blij mee ben.´´

 


Mevr. Boss:

´´In het Tv programma Life is Beautiful was het interview van Natura Bella te zien.
Het ging over een alternatieve liposuctie, die op een veilige en pijnloos manier zou verlopen met blijvend resultaat.

Dat sprak me erg aan. Ik ben toen naar hun open dag geweest, en dat voelde meteen erg vertrouwd. Het waren leuke mensen en we kregen hele goede uitleg over de behandeling van Qsense en ik was heel enthousiast.
Ben met de behandeling begonnen en merkte al meteen resultaat. De behandelingen vielen heel erg mee; het prikkelt een beetje maar daar wen je aan. Ik heb het ook wel als ontspannen ervaren. Gisella gaf goede tips over voeding en bewegen.
 
Na 2 maanden was ik ruim 9 cm kwijt rondom de buik, waar ik nu nog steeds ontzettend blij mee ben. Vooral omdat ik heel veel operaties heb gehad en mijn spieren heel erg slap waren en ik niet meer intensief kon sporten. Door Natura Bella heb ik weer een strakkere buik omvang en een taille gekregen.

Groeten, mevr. Boss´´

   

 Voorzijde VOOR behandelingen                               Voorzijde NA behandelingen

  

    Zijkant VOOR behandelingen                                     Zijkant NA behandelingen

Dhr. Jansen:

Ik had al last van verhoging cholesterol en bol en hard buikje. Volgens Natura Bella had ik een typisch ´´bierbuikje´´ met visceraal vet tussen mijn organen. Zij geven aan dat dit goed te behandelen was.

Verder drongen ze erop aan dat ik moest letten op eetpatroon en consumptie van ´´biertjes´´ te verminderen. Ik heb me zo goed mogelijk aan hun adviezen gehouden en nu amper 10 weken later en na een kuur van 10 behandelingen ben ik een uiterst tevreden over het resultaat!


Dhr. Kuiper:

Dhr Kuiper had binnen 6 weken prima resultaat, zie voor- na foto hieronder:

Dhr. Beems:

Hierbeneden zie u Dhr. Beems, die dit verhaal ook tijdens de uitzending van ´´Life is Beautiful´´ van 12 april 2015 aangaf:

´´Onlangs ben ik gestart met Qsence behandelingen bij Natura Bella en al na 5 behandelingen 10 cm in buikomvang verloren.

Ik sport helemaal niet maar houd me wel goed aan het voorgestelde aangepast eetpatroon en drink veel water.

Ben eigenlijk heel tevreden met resultaat en kan het iedereen met harde dikke buik van harte aanbevelen!´´

Dhr. Veeneman:

´´Na 10 behandelingen met Qsence en spierstimulatie ben ik erg tevreden met het behaalde resultaat. In totaal heb ik binnen een periode van amper 6 weken ruim 8 cm in buikomvang verloren en heb ik een plattere en strakkere buik gekregen.

Ik kan dit iedereen aanbevelen, maar je moet er natuurlijk wel zelf iets voor doen.

Zo nam ik de voedingsadviezen van Gisella ter harte, bleef voldoende bewegen en dronk voldoende water.

De Qsence-methode is volgens mij een perfecte methode om de viscerale vetcellen (gevaarlijke vet tussen de ingewanden) weg te nemen.

Gisella deed de behandelingen op een klantvriendelijke manier en er was altijd tijd voor een praatje en een glimlach!´´

Dhr. W. Blok:

´´Tijdens de Open Herfstdagen van Natura Bella ging ik op bezoek in de salon van Gisella. Zij gaf me uitvoerige uitleg over de werking van haar figuurcorrectie apparatuur en ik had er gelijk een positief gevoel bij.

Vanwege mijn aandoening in vorm van prikkel-darmen was het voor ons beiden een uitdaging om mijn doelstelling te bereiken.

Gelukkig hadden mijn darmen helemaal geen last van de geluidsgolven die de LIPO II uitstraalt.

En nu bijna 3 maanden verder heb ik deze doelstelling van 30 cm gemeten op 3 plaatsen gemeten met maar liefst 34 cm ruim gehaald. Mijn huid rondom het behandelde gebied strakker en gladder geworden.

Daarnaast heb ik door de goede begeleiding van Natura Bella mijn leefgewoonten weten aan te passen: ik beweeg meer, eet minder kolhydraten en voel ik me een stuk fitter en energieker!

Ik ben ervan overtuigt dat dit alleen bereikt is door haar juiste keuzes in het combineren van LIPO II, Proslimelt en spierversteviging hiervoor gezorgd hebben.´´

blok voor na

Dhr. Derksen:

“Tijdens de vorige open dagen heb ik de beauty-salon van Gisella bezocht.

Zij legde me uit over een alternatieve manier van liposuctie, waarbij er op een veilige en pijnloze manier vetcellen zonder operatie verwijderd worden.

Zelf wilde ik graag een strakkere buik hebben. Dit lukt met sporten en diëten niet.

N.a.v. haar verhaal nam ik een proefbehandeling en zag gelijk al resultaat.

Bovendien gaf Gisella uitleg over voeding. Hierdoor staat er nu minder vaak eten op het menu met veel koolhydraten; zoals pasta en rijst. Ike et ook minder brood.

Na ongeveer 2,5 maanden behandeling met de 2 apparaten LIPO II van Qsence en Proslimelt ben ik tevreden met het bereikte resultaat. Gemeten op 3 plaatsen rondom de buik, ben ik een aantal centimeters kwijt. Daar heb ik het allemaal voor gedaan.”

derksen voor en na

 Dhr. Gerard:

Aldus Gerard, die dit ook tijdens uitzending van ´´Life is Beautiful´´ van 12 april 2015 aangaf:

´´Gezien mijn leeftijd van 75 jaar was ik sceptisch om te geloven dat je figuurcorrectie met alleen geluidsgolven bij mij haalbaar zou zijn. Vooral omdat mijn opgebouwde vet niet zo zeer aan de buitenkant, maar veel meer dieper in binnenkant van mijn buik tussen de organen zat. Hierdoor was een operatieve liposuctie sowieso geen optie.

Gisella gaf aan dat de LIPO II apparatuur van Qsence wel degelijk in staat is om mijn viscerale vet stap voor stap weg te halen. Bovendien gaf ze aan dat daarbij ontstane overtollige huid in de meeste gevallen krimpt en niet doorhangt na de behandelingen.

Dat leek mij onwaarschijnlijk. Zo´n buik heb je immers gedurende je hele leven opgebouwd en je verwacht niet dat geluidsgolven een dergelijke uitwerking kunnen hebben. Toch was mijn nieuwsgier groter dan mijn twijfel en begon met de behandelingen.

Zoals u kunt zien met goed resultaat! Na amper 2 maanden met behandeling had ik een a]]vrijwel platte buik!´´

gerard voor en na  


Neem contact op

Onze hotline is 24/7 beschikbaar

Telefoon:055-8431534

Neem contact op via onze hotline